Am decis azi sa scot urgent la vanzare doua domenii, Zgarciti.Info fiind primul si care evident se poate folosi fara probleme pentru a vinde in regim de afiliere produse aflate la reducere. Pe vremea cand ma ocupam de el mergea binisor, deci zic eu ca 25 de euro este un pret acceptabil pentru un site ce implineste in curand un an de viata. Acum sa revenim la al doilea domeniu, Mega-Reduceri.Info, acelasi profil pentru afiliere, reduceri online, la acelasi pret.

Doua site-uri de afiliere de vanzare – nisa reduceri magazine online

De vanzareOferta este destul de urgenta, mai ales pentru Zgarciti.Info care expira in ianuarie si am scos Auto Rennew-ul din Control Panel, deci teoretic va fi blocat o perioada pentru vanzare – cumparare ( daca trece de data de valabilitate ). Al doilea cred ca va primi un redicrect, caci a mers destul de bine de cand l-am cumparat si pana acum, doar ca la fel ca si primul, a ramas abandonat din cauza altor proiecte mai interesante.

Astfel in portofoliu mai raman cel putin 52 de domenii, mult prea multe ca sa fac o gluma. Cred ca m-am intins mai mult decat trebuia, asa ca metoda cu redirect 301 pentru a pastra traficul dar a scade cheltuielile cred ca este cea mai buna pentru domeniile care nu reusesc sa depaseasca 300 de euro venit anual.

La un moment dat am incercat sa vad daca merita sa treci de pe subdomeniu pe domeniu, dar nu m-am gandit ca cineva va trebui sa promoveze acel site nou, fara a mai avea aportul de autoritate al domeniului principal. Asa ca hosting + domeniu = cheltuiala inutila. Cine le doreste la pachet, primeste 10 euro reducere, deci le poate lua cu 40 de euro pe amandoua!