Am primit cateva oferte de domenii scoase la vanzare la preturi mici si chiar foarte mici, primul pe care-l listam aici este Plahotniuc.TV – pe care puteti sa-l cumparati la licitatie, incepand de la pretul de  10.000 de euro! Oferta a venit de la un client anonim, ce poate fi contactat la numarul de telefon +37369401657 in cazul in care aveti sa-i faceti o oferta de pret. Licitatie se va incheia cel tarziu la 1 ianuarie 2016, insa daca pretul este unul d enerefuzat, se poate incheia exact in momentul in care aceatsa a fost lansata!

Domenii TV de vanzare la pret mic si foarte mic

LicitatiiCu acest prim anunt lansam categoria licitatii de pe site-ul ClubSEO, deci puteti scoate la licitatie orice domeniu vreti voi, nu doar cele cu TLD-ul TV. Oferim inclusiv servicii de garantare a tranzactiei, pentru un comision de 2% din valoare, dar nu mai mare de 50 de euro ( deci cel mai mare comision nu va depasi 50 de euro, indifrent cat de mare este suma!).

Speram din suflet sa vedem incheiata vanzarea site-ului Plahotniuc.TV, este prima pe care incercam sa o promovam si daca vom reusi sa fim noi ce vom gasi primul client, va fi un start excelent pentru noul serviciu de licitatii scos pe piata de Club SEO.

Daca esti decis sa ai un site pe nisa servicii TV online sau pana la urma orice este legat de media, eu zic ca va fi o investitie buna. Am incercat sa aflam care ar fi acel pret de nerefuzat insa nu am aflat, suntem curiosi si noi sa vedem daca va exista o astfel de oferta. Promisiunea vanzatorului a fost ca ne va spune pretul final, in cazul in care si cumparatorul este de acord!

Cat costa site-ul