Detinem trei domenii in limbile franceza si engleza, cel mai interesant mi se pare 2Late.Info – un site care la inceput mi s-a parut promitator, doar ca fiind in pana de idei, l-am cam abandonat. Totusi a scos cate 25 -40 de euro in fiecare an. Daca-ti place, fa-mi o oferta decenta si poate fi al tau! La limba franceza avem doua domenii si evident ca le-am dori vandute, au PA si PD bunicele, deci un start bun daca vrei sa incerci sa te dezvolti pe nisa asta.

Domenii in limba engleza si franceza de vanzare

Cele doua domenii sunt e4Fr.Org si e4Fr.Info, aveam eu ceva in plan la un moment dat, apoi am cam uitat de ele. Asa ca daca le vrei, sunt de vanzare. Au vechine, au autoritate cat de cat, au produs si ceva banuti, nu multi dar suficent incat sa se sustina singure, deci cel putin hostingul si numele domeniului se pot recupera fara sa faci mai nimic!

Sper sa iti placa oferta mea, mai ales ca nu doresc preturi mari, undeva la 1 euro pentru fiecare luna de online pentru fiecare. Sau daca le cumperi pe toate trei, primesti si o reducere. Sunt inregistrate la Godaddy, transfer gratuit si rapid, fara probleme. La vechime stam cam asa: 2Late.Info este online din 29-08-2013 si expira in 2016, cele in limba franceza din 06-09-2013 si expira tot in 2016. Deci aveti timp sa va jucati cu ele aproape un an!

domenii de vanzare