Am sa incep lista cu un domeniu ce gazduieste cateva subdomenii pe nista IT&C, 4Mob.Info – Page Authority 27 – are gazduite cateva subdomenii, cum ar fi GPS sau Apple service, care au adus venituri frumusele si cred ca inca mai au potential. Autoritatea domeniului este si ea peste 20, deci chiar merge de folosit fie ca site auxiliar, fie pentru a face ceva bani din afiliere. Nume usor de retinut si promovat, un chilipir pentru cine vrea sa investeasca in aceasta directie.

Domenii de vanzare in limba romana la pret mic

Am sa va mai fac o oferta, doua domenii cu vechime si autoritate buna, este vorba de e-4Com.Info – excelent pentru comert online sau programe de afiliere. Cum spuneam autoritatea domeniului este 34 si se poate exploata destul de frumusel pe partea de SEO. Ar mai fi e-4u.Info, nume de domeniu scurt, poate fi utilizat aproape in orice directie. Nu am prea multe de spus despre ele, nici pretul cerut nu este unul prea mare, deci daca ai nevoie de un domeniu cu vechime, pretabil la aproape orice, lasa-mi o oferta si pot fi ale tale.

Ar mai fi de vanzare site-ul iOferte.Org – Page Authority 20, nisa sa pare a fi evidenta direct, deci daca ai nevoie de un site ce promite mult si se poate dezvolta foarte usor, spune-mi cat oferi pe el. Evident toate se dau cu continut cu tot! Daca tot eram la oferte si chestii legate de vanzari online, ce zici de mega-reduceri.info ? PA 22 si daca ma uit in spate, un site ce a adus venituri de peste 200 de euro din afiliere.

Indiferent ce site0uri luati, daca ati cumparat mai mult de doua primiti cadou si domeniul ( cu site cu tot ) e-4Art.Info , vechime si cu potential! GRATUIT! Sau pentru cei interesati de jocuri online, avem si domeniul jocuriflash.info – ieftin si bun!

 

Site IT de vanzare