Din cand in cand ma mai uit la cum si de unde vin banii pe AdSense, iar azi am sa discut doua probleme, traficul din Uniunea Europeana si SUA vs traficul de limba romana din Romania si Republica Moldova. Se iau in stidiu cateva site-uri, unul car eazi mi-a facut surpriza unui vizitator ce dintr-o apasare a adus 2,76 euro, un site facut pentru ca m-a parasit un colaborator – avea site-ul sau si castigam impreuna prin trafic adus de mine pe FaceBook – grupuri nisate [ 90% din ele personale ] si un site pentru femei, cu trafic mare dar din Romania si venituri mici si foarte mici.

Din nou despre venituri din site-uri si blogging

Am cateva site-uri care aduc venituri frumoase din trafic, culmea ca am prea multe dar nu reusesc sa ma despart de cele mai putin productive pentru ca si venitul ar fi la jumatate. Concluzia dupa 10 ani de internet? Merita sa castigi bani online cu doua conditii: sa ai rabdare si sa fii perseverent, sa intelegi ca trebuie s adai si la stat, partea leului. In rest pare ok, muncesti cand vfrei si de obicei peste 12 ore pe zi, dar cand vrei – faci pauza si trei zile – cu mici reveniri online – de control.

Cat poti sa castigi cu un site [ blog ] ? Exemplu clar, site nou – nout, nisa formata deja pe FaceBook – 200 de euro pe luna am facut eu, deci se poate si mai mult evident [ am avut site de nisa care a reusit sa aduca intr-o singura luna, 700 de euro!!! ]. Ce ai nevoie ca sa folosesti traficul de pe FaceBook? Continut de calitate innoit aproape zilnic! Cam greu, dar merita, va garantez!