Am mai discutat despre impactul postarilor pe FaceBook si cum poti sa iti cresti rapid numarul de fani la o pagina, exact ca in cazul pe care-l prezint acum. Asa cum se vede din graficul de mai jos, media de fani care se adaugau pe pagina nu depasea 20, dar cand s-a pus un video in direct am ajuns la aproape 100 pe zi, ceea ce este uimitor zic eu. Pagina nu era una foarte populara, dar de la acest eveniment fericit a devenit mai cautata.

Din nou despre impactul postarilor pe FaceBook si efectul lor asupra numaruli de fani

Daca vrei sa ai fani pe o pagina noua, cea mai buna solutie este sa intri in direct cu ajutorul unei postari prin OBS Studio si sa o distribui intr-un grup activ mai maricel. Noi avem propriul grup cu peste 100.000 de membri, marea lor majoritate foarte activi ( am facut ieri  o proba, am cerut sa se specifice zona din care sunt membrii, am avut peste 1000 de comentarii si inca mai vin! ). Deci problema este sa ai ce distribui, nu poti obliga pe nimeni sa dea like sau sa vizioneze ceva total neintereseant.

NU incercati sa pacaliti vizitatorii cu titluri atragatoare, i-ati pierdut pe veci! Eu zic ca a meritat incercarea – am folosit un grup cu doar 10.000 de membri, pentru ca am vrut sa incepem de jos, crescand numarul membrilor treptat, ca sa putem trage o concluzie – evident subiectiva intr-o mare masura, caci nu distribuim acelasi continut – nisa fiind alta pe grupuri.

Postări FaceBook

Din nou despre impactul postarilor pe FaceBook si efectul lor