Nu stiu de ce dar azi chiar nu mai am inspiratie, nu gasesc niciun motiv serios ca sa mai scriu macar un articol, nu mai zic sa ajung intr-un final la pragul de 1000 de articole, dupa care sa las blogul asta pe post de “director”de articole. Cred ca mai mult decat am facut pentru acest site nu se mai poate face, desi are un potential imens – tot ce scrii este indexat si apare in SERP, ceea ce nu e chiar usor de realizat [ ma refer la procentul de 100%! ]. Deci cred eu ca pentru SEO e ok, un mic director de articole cu plata anula a abonamentului – sa zicem 220 de lei pe an.

Deja am 888 de articole si nu mai stiu despre ce sa scriu! Nu mai am inspiratie!

Ce primesc pentru 220 de lei pe an? Dreptul de a publica pe 3 IP-uri diferite pe [ inclusiv acesta ] a articolelor pe care le doresti tu – in numar nelimitat! Ca idee – dar nu neaparat acestea vor fi site-urile – propun DigitalPress si kLumea! Evident ca poti alege si ceva nisat, ai de unde sa alegi, avem in portofoliu peste 100 de site-uri! Incerc sa gasesc o modalitate convenabila de a scapa de scris, la inceput parea o gluma dar sa scrii pe 100 de site-uri si sa mai ai grija si de paginile de FaceBook – circa 100 si ele – e deja prea mult! Iar grupurile atasate – nu sunt multe, cam 12 grupuri nisate, imi mananca o gramada de timp.

Nu stiu cat de profitabila ar fi nisa media – am deja in portofoliu site-ul Actori.Info pe care vreau sa-l vand, mi se pare ca este chiar bun – in mintea mea suna a domeniu premium, desi nu cred ca sunt multi in asentimentul meu – dar ne aflat in TOP 10 in SERP pe cele 99 de articole dedicate filmelor si serialelor de la Acasa TV. In fine, mai revin eu cand am timp asupra planurilor de viitor, mai mult vise decat planuri, dar asta e o alta discutie.

Inspirație la scris

Deja am 888 de articole si nu mai stiu despre ce sa scriu! Nu mai am inspirație!