Pana acum un an puteai cumpara domenii .Ro pe viata, dar s-a dovedit inca odata ca in Romania nu esti sigur de nimic, asa se face ca cei care au domenii cumparate mai demult au primit o scutire de maxim 5 ani de la plata numelui de domeniu, iar cei ce vor sa i adomenii noi cu TLD-ul ro si cu plata anuala, o pot face in acest moment de la urmatoarele firme: mxhost.ro, globehosting, xenonhost.ro, namebox.ro si gazduire.com.ro.

De unde cumpar domenii .Ro cu plata anuala si cat costa

Cel mai putin dai pentru un domeniu .Ro la globehosting 45,50 RON cu TVA cu tot, iar cel mai scump le gasesti la namebox.ro cu peste 68 de lei. Sincer sa fiu ma bate gandul sa incerc si unul sau doua domenii pe TLD-ul Ro, as muta niste site-uri de pe info si com, mai ales ca vorbim de continut 100% in limba romana si cu public romanesc. Am vazut ca au oferte bune si la alte extensii, ceva mai mici ca cei de la Godaddy – unde un info urca la reinoire pana la 20 de euro!

Daca ma uit ca numai cele 50 de domenii .info si com ma costa 1000 de euro pe an si deja parca ar fi mai interesant sa fie .Ro la jumatate de pret. Daca deschid un SRL o sa am factura pe domenii si pe hosting, deci zic eu ca deja pare o optiune de luat in seama. Oricum, cine are nevoie de domenii romanesti, aveti lista ofertantilor: mxhost.ro, globehosting.ro, xenonhost.ro, namebox.ro si gazduire.com.ro. Am impresia totusi ca nu primesti domeniul pe numele tau, legea intra in vigoare de la 01.03.2018.

cumpăr domenii .Ro

De unde cumpăr domenii .Ro cu plata anuala si cat costa