Un prieten rautacios mi-a raspuns acum doua zile la intrebarea: cat a slabit Oana Roman de cand a nascut. Raspunsul a fost: de loc! Evident ca este un raspuns rautacios, fata lui Petre Roman sau sotia lui Marius Elisei – cred ca nu a mai crezut nimeni zvonul ca Oana Roman divorteaza – desi sotul postase prin ianuarie pe FaceBook ca a obosit si ca acum nu mai doarme cu sotia – dar sa zici ca nu a slabit nu poti. Ce-i dret se si ingrasase peste masura, caci medicii spun ca in mod normal te poti ingrasa dublu decat are copilul, in niciun caz 20 de kilograme!

De ce a slabit Oana Roman dar mai ales cat a slabit?

Cred ca in loc sa ne intrebam de ce a slabit Oana Roman ar fi mai bine sa ne intrebam cum a slabit? O fi de la sters, o fi slabit cu o dieta minune, sau a facut micsorare de stomac? Dar oare relatia ei cu mai tanarul sot Marius Elisei – cine a uitat intre cei doi este o diferneta de noua ani, aproape 10! Evident ca tinerelul este mandru ca este si tatic, iar in caz de divort ar mai plati si pensie alimentara [ nu scapa el asa usor ca ginere a lui Petre Roman ].

Oana Roman a slabit asa de mult incat a fost si model, da pe podium a defilat imbracata in haine de toamna – evident ca nu o a o vezi in cele de plaja – desi cine stie, exista si variante XXL – nu-i asa?

Oana Roman

De ce a slabit Oana Roman dar mai ales cat a slabit?