Am ajuns sa detinem undeva la 100 de domenii, asa ca o scadere a pretului platit pentru reinnoire parca suna mai bine azi decat ieri. Un calucul simplu arata ca la 100 de domenii cu un pret mediu de 15 dolari pe site, avem anual de plata cam 1500 de dolari. Ca sa devii membru DDC GoDaddy ai de dat 150 de dolari pe an, in plus primesti si ceva avantaje: poti sa participi la licitatii gratis si pentru domeniile parcate ai venit din reclame. Sincer nu stiu cat este acest venit, nici nu am domenii parcate, dar e o varianta. Cel putin daca ma gandesc la webpress! 🙂

DDC GoDaddy membership – discount mare pentru domenii

Deci ziceam ca in cazul meu as da doar 8$ pe un domeniu la reinnoire, deci nu ar fi chiar rau, sau ca sa fie mai exact in jur de 40% ar fi reducerile, deci un castig de 600 de euro! Nu suna rau, nu-i asa? Platesc 150$ si raman cu 450 de dolari in buzunar! Deja trebuie sa ma gandesc si la economii pentru ca sincer nu mai am idei cum sa maresc veniturile, deci o varianta ar fi sa reduc cheltuielile.

Cum deja platesc cinci conturi de gazduire – resseller – cu IP-uri dedicate ( vorba vine, la 100 de site-uri oricum am cate 20 pe fiecare IP ), e cazul sa ma uit si la bani, nu pica din cer. In speranta ca v-am dat o idee de cum sa va reinnoiti domeniile la un pret mai mic cu 40%, astept si alte pareri, idei. A, ca idee cred ca o sa ma tot restrang pe subdomenii, vreau sa raman cu maxim 20 din 100!

DDC GoDaddy membership

DDC GoDaddy membership – discount mare pentru domenii