Dacia decapotabila, cabrio sau coupe, indiferent cum i-am zice cu siguranta ar fi cumparata cat ai clipi, daca ar fi scoasa la vanzare ( cel putin versiunea din poza noastra! ). Am fost intrebat de multe ori care este diferenta intre cabrio si coupe, asa ca iata raspunsul: o masina coupe are doua usi, iar cabrio se refera la o masina decapotabila ( dar care are acoperis retractabil) ! Deci iata cum ar putea arata noua Dacia decapotabila, daca conceptul ar fi pus in aplicare de cei de la Renault.

Dacia cabrio – un vis care poate deveni realiate in curand si in Romania

Deci ati prins ideea cu masina cabrio si coupe ( aceasta nu este decapotabila, are doar doua usi! ), deci trecem mai departe. Daca esti pasionat de masini te invit pe Masini.Club unde vei gasi si alte idei legate de viitorul Dacia in Romania si in lume. Nu cred ca dacia decapotabila, sport cu doua locuri ar duce lipsa de cumparatori, indiferent de pret – daca ar oferi si calitate, evident.

Nu cred ca cel de la Reanault au in plan o Dacia Coupe, sau una Cabrio, deci ce vedeti aici este doar un proiect al unui designer cu imaginatie. Lasand insa gluma la  o parte, oare nu este timpul sa vedem si ceva de genul asta pe piata auto? Cat la suta din Dacia mai este de fapt o masina romaneasca? Eu zic ca zero, doar numele mai aminteste de tara noastra, fabrica de la Mioveni si evident nostalgia romanuilor. La fel de bine am putea spune ca si Chevrolet sau Ford sunt masini romanesti, nu?

Dacia cabrio

Dacia cabrio – un vis care poate deveni realiate in curand si in Romania