Daca ma intrebi pe mine ce sa-ti doresti in viata, as raspunde ca bunicul meu: daca nu ai parte de noroc, macar sa ai ghinion din belsug! La mine cel putin in ultimii 12 ani parca a fost cat de cat ok, adica ghinioanele nu au exagerat cu aparitia lor, dar de anul trecut am pierdut de doua ori actele, evident fiind intr-o tara straina, m-am operat si ca sa vezi cate se pot intampla intr-o zi, ieri nulul comun ( un ghem mare de fire ) de la contuarul de curent a cedat – evident firul meu, IRED – ul a venit seara a constatat si a revenit azi pe la 10. A durat reparatia cam 20 de minute, se putea face ieri fara probleme!

Daca nu ai bafta in viata, bine ca ai parte macar ghinion cu carul!

Mi-am facut implant dentar la Bucuresti, am ales varianta Dentin Israel – o varianta pe cat de ieftina pe atat de necunoscuta, dar asta nu e tot, metoda se numeste Fast & Fixed, adica dinti intr-o singura zi! DA, cei provizorii se pun intr-o zi, dar la lucrarea definitiva dureaza ceva mai mult, adica doua sau trei saptamani! Adica daca vii din tata sau strainatate, ai grija cat timp iti rezervi pentru asta, unde stai, etc.

Dci ca sa vezi ce interesant e cand pleci la Bucuresti sa-ti ridici pasaportul – dureaza o zi pana treci pe la coada de bonuri, coada de la plata serviciului, eu am fost numarul 50 si am plecat pe la 4 seara desi am ajuns la pasapoarte pe la 9 fix. Apoi in loc sa stau si sa-mi rezolv cu dintii, am plecat acasa, am sunat la cei cu implanturi intr-o zi si minune, dureaza ceva mai mult decat ma asteptam, plus minim doua drumuri – la proba si la montare ( dureaza ceva, mai ales daca ai ghinion si nu iese un surub ). Cand sa pleci de acasa, se intrerupe curentul, aia de la inteventii vin seara si constata dar repara a doua zi. Mancarea din frigider te rogi sa tina macar 48 de ore, angajatorul nu vrea s ate angajeze ci sa-ti faci SRL, mai pe scurt numai bine de sus pana jos!

Ghinion cu carul