Stii care este avantajul cand ai pe cineva care lucreaza la Emirates, liniile aeriene din Dubai? Poti primi un set de cutite japoneze originale, pentru ca sunt luate direct de la Tokio (Tokyo). Ma bucur ca l-am primit, am inceput sa-l folosesc din prima zi, sincer chiar face toti banii – dar cand este cadou, ce sa mai zic, fara cuvinte! Sincer, daca est eexact cum scrie, ca timp de 100 de ani nu va trebui ascutit, cred ca am pus mana pe cel mai bun cutit de bucatarie din viata mea! Absolut GRATIS!

Cutit japonez original – cadoul ideal de sarbatori, multumesc!

Am inteles ca sunt oferte de cutite japoneze originale peste tot, dar sincer sa fiu, la cat costa si la ce garantie mi se ofera, prefer sa nu risc. Uite ca anul asta am primit cadou ceva mai mult decat o bricheta Zippo originala, sau un ceas Casio. Acum ca sa vezi ca stiu sa fac si nazuri, as fi dorit unul in stil traditional, ma intelegi? Cu lama ca sabiile alea de samurai, da na – acum ce sa mai zic, cadoul e deja la noi in bucatarie.

Poate ca nu esti familiarizat cu pretul unui citit japonez original, din magazinele romanesti. Iti spun eu costa de la 1000 de lei in sus! Adica cam cat castiga un profesor intr-o luna de zile! Am inteles, are 64 de straturi dar chiar asa? O fi din aur, maica? Cica lamele sunt calite printr-un proces criogenic special. Asa si? Ce sunt la MasterChef, sau cum? In fine, ce ma plang eu cand am primit cadou un cutit japonez original, sa se planga aia care-l doresc si vor sa-l cumpere, nu eu.

Cutit original japonez

Cutit japonez original – cadoul ideal de sarbatori, multumesc!