Cine se ocupa de blogging si are un site pe care-l monetizeaza cu Google AdSense, foloseste probabil si WebMaster Tools [ WMT ], iar acolo din cand in cand primesti mesaje cu erorile de pe site, iar cand se inmultesc mesajele legate de erori 404 – adica page not found – pagina lipsa – ai o mica problema ce trebuie rezolvata. Eu va recomand sa folositi un plugin – evident ca aici vorbim de cei ce au site-uri facute cu ajutorul WordPress, restul vor face redirect catre index sau o alta pagina de pe site cu ajutorul fisierului .htaccess, codul o sa-l pun mai jos.

Cum scapam de indexarea paginilor de eroare 404 – Page not found

O alta metoda penru cei ce folosesc WordPress ar fi sa modificati direct pagina 404.php dar eu recomad de fapt acest plugin, ati scapat de orice problema de genul asta si nu trebuie sa te pricepi cine stie ce la programare. Nu ai cum sa gresesti cu el, iar la anumite UpDate-uri facute la WordPress sau mai stiu eu ce, nu ai cum sa te trezesti cu niscaiva neplaceri. Cand mai folosim aceasta varianta? Cand cumperi un domeniu expirat care probabil a avut ceva trafic din cautari si a ramas indexat in Google.

Ultima problema este destul de mare si necesita urgent remedierea, altfel riscati sa va treziti cu caderi mari in trafic organic. Alte chestii nu cred ca se mai pot discuta pe tema asta, sper ca daca ati ajuns aici v-am fost de ajutor, iar daca vreti si alte lamuriri, mergeti pe forumul Seopedia, acolo sunt mereu baieti [ si fete ] gata s ava ajute. In caz contrar, cautati in sectinea IT raspunsuri, veti gasi destule lucruri interesante.

Eroare 404