Cati dintre voi nu au vrut sa-si stearga contul de pe FaceBook si nu au gasit raspunsul la intrebare? Stiti de ce se intampla asta? Pentru ca desi FaceBook se lauda ca are o gramada de membri, nu are un forum de suport real, adevarat – unde sa iti raspunda un angajat, ci este un loc unde iti raspund diversi indivizi, care in mintea lor se vad specialisti. Evident ca la unele intrebari primesti un raspusn cat de cat OK, dar de cele mai multe ori primesti un raspuns total eronat.

Cum sa imi sterg contul de facebook ?

Ai descoperit ca ai un cont pe FaceBook care te ajuta doar sa pierzi timpul in mod inutil si te gandesti sa-l stergi. Dar de ce sa nu-l lasi si pur si simplu sa nu mai intri pe FaceBook? Motivul pentru care am ales sa avem pe Club SEO rubrica Tips & Tricks, adica locul unde iti raspundem la intrebari si te invatam cum sa rezolvi anumite probleme, a fost tocmai acest mod inadecvat in care iti raspund la intrebari site-uri precum FaceBook.

Exista doua variante de a renunta la contul tau de FaceBook, prima este sa-l dezactivezi cu posibilitatea de a il activa ulterior, sau sa-l stergi pur si simplu. Pentru asta va trebui sa completezi un formular, iar baietii buni de la administratie o sa te rezolve! Cea mai interesanta varianta este sa-ti schimbi parola cu o aiureala, pe care sa nu o tii minte! Nu stii parola, nu mai intri. Daca te ambitionezi mai tarziu, ceri sa o recuperezi pe numarul te telefon cu care te-ai inregistrat ( daca nu cumva ti-a expirat cartela si deci nu mai ai cum! ).

La final un sfat: da un like paginii noastre ClubSEO daca toto ai ajuns aici! Nu te ajuta cu nimic, dar nici nu te incurca cu nimic! 🙂

facebook-like