Vrei sa castigi bani cu o pagina FaceBook pe care o detii? Primul pas ar trebui sa fie acela de a aduce fanii pe pagina ta, iar in exemplul de mai jos vedeti cum un singur videoclip devenit viral a dublat numarul de fani in cateva zile < 7 zile! Mai pe scurt, de la nici 4500 de fani pagina a ajuns la peste 9.000 in mai putin de o saptamana, iar impactul total al postarilor a depasit 2 milioane!

Cum sa castigi bani cu o pagina FaceBook in limba romana

Au circulat zvonuri precum ca daca ai o pagina de FaceBook cu peste 50.000 de fani poti sa intri intr-un program gen AdSense si sa catigi bani din reclame. Eu unul nu am auzit, avem o pagina cu peste 36.000 de fani si o sa vad ce se schimba cand vom depasi 50 K! Poate cu timpul asa va fi, dar cum azi lumea sta gratis pe FaceBook, nu vad ce interes ar avea proprietarul sa te plateasca ca sa postezi.

Variante de monetizare a unei pagini de FaceBook sunt, de la vazari directe sau prin marketing afiliat si pana la distribuirea de postari de pe site-ul personal. Doar ca trebuie sa fii nisat bine, am caz de site care castiga cam 300 de euro lunar din trafic 99% de pe retelele de socializare. Suna bine, dar este un caz fericit, nisa este fix pe reclamele afisate, rata de click este excelenta! Varianta prin care sa castigi bani direct din traficul de pe FaceBook – vizionare poze, clipuri, etc. nu am ausit si sincer nici nu cred sa existe acum.

Bani pe FaceBook

Cum sa castigi bani cu o pagina FaceBook