Intrati in contul vostru Blogger si alegeti la Aspect – Edit Html, apoi mergeti la inceput unde gasiti eticheta <title><data:blog.pageTitle/></title> si imediat sub ea adaugati codul <link rel=”shortcut icon” href=”URL of your icon file”/> si gata! Evident ca veti pune URL-ul pozei pe care o alegeti, recomandat este sa fie undeva la 12 pixeli ca marime si sa fie patrata! Varianta scurta ar fi sa incercati din tema respectiva sa mergeti la Widgets si sa schimbati favicon-ul, dar de multe ori nu mai merge, daca ati facut modificari de tema. Asa ca metoda mea nu fa gres niciodata!

Cum modific favicon pe un site construit pe Blogger

In poza de mai jos aveti varianta clasica, este prima pe care va indic sa o folositi, pentru ca este posibil sa va ajute sa modificati favicon – adica poza aceea mica, icon-ul site-ului. La WordPress este mai simplu, atat la vatianta gratuita cat si la cea personala. Asa ca daca ati cautat o metoda sigura pentru blogger de a schimba favicon-ul, ati gaist aici pe ClubSeo rezolvarea! Nu este greu, la fel cum nu este greu sa modifici o tema blogger, trebuie doar sa copii fisierul Html si gata!

Evident ca trebuie sa stii cat de cat sa citesti un cod, dar pentru cei ce stiu limba engleza este chiar simplu. Asa cum ati vazut, aveti doua metode simple de a schimba poza de la Favicon pe un site gratuit blogger. Multa bafta va doresc si nu uitati sa cititi si alte articole interesante de la categoria Tips&Trics de pe site-ul nostru!

Cum modific favicon

Cum modific favicon pe un site construit pe Blogger