Da, este adevarat ca site-ul Club Seo este nou si poate in acest moment nu este cunoscut, insa asta nu inseamna ca asa o sa ramana si ca in 2016 nu va evolua. Suntem siguri ca suntem pe drumul cel bun, site-ul nostru reusind sa se mentina in atentia motoarelor de cautare inca de la infiintare. Incercam sa adaugam zilnic continut, desi evident devine din ce in ce mai greu, pe masura ce site-ul se dezvolta. Scopul nostru? Sa gasim cat mai multe resurse online pentru a promova partenerii nostri.

Cum ma poate ajuta Club Seo in 2016 si cu ce?

Ce servicii oferim noi in 2016? In primul rand servicii de content writing, adica scriem articole de calitate la preturi rezonabile. Acestea pot ajunge pe site-ul tau sau direct in cele pe care le avem deja in portofoliul nostru. Da, este adevarat ca nu mai scriem la preturi mici, insa avem cativa colaboratori care pot face inclusiv acest lucru, daca insa contractul este pe termen lung si este avantajos pentru ambele parti.

Ar mai fi serviciile de Social Media Marketing, prin care va putem promova pe FaceBook in special, desi am promis ca vom incerca sa adaugam Google+ si Twitter in curand. In prezent putem asigura promovarea pe pagini ce insumeaza aproximativ 100.000 de fani. Nu este mult, dar nici pretul nu este prea mare, pentru 15 euro pe luna va distribuim 30 de zile postarile. Apoi poti face diferenta si decizi daca merita sau nu un astfel de serviciu.

Pentru cei ce au nevoie de un site pe platforma WordPress ( sau oricare alt CMS ) oferim servicii de consultanta si putem merge pana la a crea astfel de site-uri. In functie de complexitatea unui proiect acesta poate costa intre 100 si 500 de euro.

Site optimizat SEO

Cum ma poate ajuta Club Seo in 2016 si cu ce