De multe ori un site nu aduce venituri pe masura asteptarilor din cauza pozitionarii sale in SERP, deci sansa ar veni de pe urma unei camanii AdWords. Dar cand pot sa incep o astfel de campanie de promovare si la ce sa ma astept ca rezlultate de la o astfel de investitie. Poate face o campanie de succes in AdWords si un incepator, sau risca sa cheltuie rapid bugetul fara a avea beneficii?

Cum fac o campanie AdWords de succes pentru site-ul meu

Prima problema pe care trebuie sa o rezolvi cand vrei sa te apuci de campanii AdWords este sa decizi care sunt obicetivele tale, ce te astepti sa obtii prin acea campanie. Al doilea factor ca importanta este alegerea cuvintelor cheie, pentru ca sa stii ce anume platesti si pentru ce vin oamenii pe site-ul tau. In mod cert ar trebui sa te gandesti daca vinzi ceva – produse sau servicii, de ce ar apela la tine vizitatorii? Adica ai nevoie de bannere si butoane call-to-action!

Daca nu stii nimic despre AdWords, poate ai auzit despre campaniile de Remarketing? Un sfat pentru incepatori: calitatea paginii pentru AdWords – landing page, trebuie sa fie deosebita. Adica odata ajuns potentialul client aici, sa fie sanse 90% ca el sa actineze asa cum vrei tu! Daca ajunge pe index-ul site-ului sansele sa se intample ceva ( bun ) sunt minime! De obicei va parasi site-ul si va face o noua cautare pe Google! Este FaceBook o varinata mai buna de reclama decat prin Google AdWords? Daca ai un public tinta bine ales, DA – in plus este 100% GRATIS!

Campanie AdWords

Cum fac o campanie AdWords de succes pentru site-ul meu