Nu stiu de ce dar am avut o revelatie, se facea ca presedintele Klaus Iohannis a reusit sa-l pacaleasca pe Liviu Dragnea si sa-l impiedice sa-si duca la bun sfarsit planul diabolic cu amnistia cu dedicatie personala si gratierea politicienilor si camarilei politice. Acum stau si mai intreb, daca rationamentul este corect, rezulta ca presedintele a aflat printr-o sursa de incredere ce vrea sa fara Dragnea, altfel cum sa vina la sedinta guvernului exact la tanc?

Cum a reusit Klaus Iohannis sa-l pacaleasca pe Liviu Dragnea

Vedeti in filmuletul de mai jos cum este demascat Liviu Dragnea si incercarea sa de a gratia si amnistia propria persoana, inca din primele zile de la primirea puterii. Ma uit si am impresia cate odata ca politicienii au dat in mintea copiilor, nu mai au rabdare si vor sa-si faca jucariile din prima zi, primul moment. Nicio strategie, nicio jena, totul pe fata si la viteza maxima. Oare de ce? Sa fie infantilism sau teribilism, caci practic nu vezi alte solutii, explicatii.

S-a ajuns sa se faca greseli stupide, de genul celor din proiectul OUG-ului legat de gratiere, redactat la cancelaria presedintelui Camerei Deputatilor, iar el se face canici gura nu-i miroase. Mai stupid mi se pare faptul ca desi se zbat sa faca pe ascuns anumite treburi, toti stiu despre ele, mai mult – le dau in presa. Apoi ne miram ca nu merg treburile in tara asta, cum sa mearga cu un penal sef in parlament? Am ajuns de rasul curcilor, pe cuvant!