Recuniasc c anu am citit decat un articol de pe portalul Corbii albi din Cluj Napoca, dar cred ca deja am o parere ( poate gresesc si o sa mi-o schimb cand voi citi mai multe articole, cel putin cate unul pentru fiecare redactor al publicatiei). Pentru inceput am doar doua observatii: prima este ca desi am gasit cateva articole pe tema conflictului inchipuit intre maghiari si romani, evident cu vina exclusiva pe partea romaneasca, care doreste sa ingradeasca cumva modul de exprimare maghiar, publicatia nu are niciun redactor de etnie romana! Spune ceva asta?

Corbii albi din Cluj Napoca si maghiarii din Ardeal, publicatie etnica?

Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu compar ceea ce fac cei de la Corbii albi cu ceea ce se chinuie sa faca Keresszegi Eduard, dar nici nu pot sa nu remarc ca se incearca sa se dea vina pe partea romana ca nu-i intelege pe maghiari, desi discutii pe tema inversa nu prea gasesti ( sa nu zic ca efectiv nu gasesti ). Deci intr-o tara unde vrei sa fie echitate, gasesti gazete ce dezbat egalitatea si tu nu ai niciun roman in redactie, dar gazeta este una ce nu are la baza criterii etnice?

Evident ca nu este o dovada ceea ce am scris, nu este decat o nelamurire, intr-o publicatie unde avem opt membri in redactie, chiar toti sa fie maghiari? Niciun evreu, svab sau roman? In rest le doresc succes, am inteles ca au ajuns la un maxim de 40.ooo de vizitatori pe un articol, mult peste noi care abia am ajuns la 15.000 pe zi nu pe articol! Dar nici nu distribuim articolele, cine da de ele bine, cine nu – ne va gasi poate la anul., cand vor cauta direct CluSeo.Info! Ma opresc aici sa nu se creada ca am ajuns sa dezbat prea mult problema maghiara pe un forum SEO!

Corbii albi din Cluj Napoca

Corbii albi din Cluj Napoca si maghiarii din Ardeal