Vrei sa stii cum poti sa te faci cunoscut in comunitatea romaneasca din Germania? Noi iti punem la dispozitie prin serviciul de Social Media Marketing peste zece grupuri cu mai mult de 30.000 de membri, cinci pagini cu impact mai mare de 50.000 de persoane lunar, cinci site-uri regionale, pentru Austria si Germania si o aplicatie de mobil pentru transportatori. O investitie de 120 de euro pe luna sau cu o reducere de 50% pentru cei ce platesc pentru un an in avans ai sansa de a te promova si a te face cunoscut romanilor din Germania.

Comunitatea romaneasca din Germania alaturi de tine, profita din timp

Portalul www.Calator.Info a pus la dispozitia transportatorilor romani prima aplicatie pentru smartphone ce pune in legatura directa clientii si transportatorii printr-un singur click! Ai telefon cu android, intra in Google Play si descarca aplicatia ( Calator.Info ), apoi lasa un Review la ea. Atat de simplu si atat de ieftin, nu-i asa? Asta pentru ca noi ne gandim mai intai la clientii nostri si apoi la profit! Se poate si gratis? Daca ai timp si vrei sa recuperezi ce am facut noi in ultimii sase ani, de ce nu! Incearca sa faci singur, dar sa nu te plangi ca nu apar rezultatele scontate!

Experienta de peste 10 ani in domeniul publicitatii online si spune mereu cuvantul, de aceea Club SEO este azi unul dintre cele mai cautate site-uri pentru publicitate in Social Media. Iar colaborraea cu portalul romanilor din Germania, www.e4De.Info este inca un avantaj de care beneficiati daca lucrati cu noi.

Publicitate Germania

Comunitatea romanească din Germania alături de tine prin publicitate