Deja am ajuns sa fim cautati de comunitatile de romani din Germania, asta pentru ca suntem prezenti pe internet de ceva vreme cu cele mai exacte informatii despre viata de aici. Azi o sa va spunem care este cel mai bun internet din Germania, mobil si fix. Mai mult, o s ava zicem si cat costa un abonament cu iternet nelimitat pe mobil – puteti face Hot Spot si astfel va conectati si pe laptop, fara costuri suplimentare.

Cel mai bun internet in Germania, mobil si fix – televizune digitala si IP TV

Evident ca toti ne dorim internet bun – adica viteza si cost mic, nu fac exceptie nici romaniii din Germania, iar eu le recomand o varianta mobila pentru telefon, apoi faci Hot Spot de pe telefon pe laptop si scapi mai ieftin, dar daca nu vrei asa ceva poti opta la varianta clasica cu modem. Evident c eva propuneam eu presupune un smartphone si laptop, nu telefon clasic si PC desktop.

Azi va puteti conecta la internet in Germania prin cativa provideri nationali, cum ar fi O2, 1&1 sau Vodafone. Daca va ganditi la solutii DSL puteti apela si la Telekom.Asta in legatura cu internetul pentru acasa, insa daca vorbim de internet mobil, fie el prin modem sau direct pe telefonul mobil, ramanem la primii trei ofertanti. Raportat la preturile din Romania in Germania pretul internetului si al telefoniei este ceva mai scump, desi avem si aici oferte destul de bune, dar la preturi de peste 15 euro pe luna, cel mai des fiind de 19 euro. De ce insistam la internetul prin smartphone si Hot spot? Pentru ca asa aveti si oferta de minute nationale si internationale!

internet in Germania

Cel mai bun internet in Germania, mobil si fix – televizune digitala si IP TV