Cand am auzit ca va fi lansata noua versiune de Android 7.0 Nougat iar eu ma aflam in Republica Moldova, adica intr-o tara unde nu era disponibila, am fost trist. Azi cand descopar ca dupa instalare telefonul meu este mai greu de folosit, sunt iarasi trist. In schimb am inteles ca de acum bateria mea va tine mai mult, iar daca ma uit ca de aseara si pana dimineata cu internetul 4G pornit mai am 64% din baterie si imi promite o autonomie de 21 de ore, inclin sa cred ca s-au adus si imbunatatiri sistemului de operare Android.

Ce aduce nou versiunea Android 7.0 Nougat pe smartphone-ul tau

Noua versiune Android 7.0 Nougat aduce un design ceva mai greu de folosit – sau poate mi se parea mie datorita utilizarii prea indelungate a versiunii mai vechi,Marshmallow. Tradus Nougat insemna nuga, stiti voi – chestia aia dulce cu alune pe care o prefera copii ca desert. Samsung promitea ca vom folosi mai usor menoul de sus, cel ce apare ala glisare, eu zic ca nu. Nici in meniul setari nu mai e la fel de bine, pentru c anu mai ai cum peselecta cele 9 optiuni mai des utilizate.

Google promite ca jocurile vor merge mai bine, pe mina chestia asta nu ma ajuta cu nimic, pentru ca efectiv nu am niciun joc pe telefon. In schimb mi-am dat seama ca pot sa instalez Pokemon Go, nu pentru ca sunt un fan al jocului ci pentru ca in Moldova nu poti instala jocul, fiind indisponibil. Dupa instalarea jocului Pokemon Go am descoperit ceva: chiar nu pricep ce i-a facut pe atatia oameni sa-l instaleze, eu cred ca o sa-l dezinstalez curand, pentru ca in afara de faptul ca imi consuma bateria, nu prea vad nimic interesant la acest joc “de milioane”!

Android 7.0 Nougat

Ce aduce nou versiunea Android 7.0 Nougat pe smartphone-ul tau