Pentru cei care nu au urmarit ieri emisiunea extraordinara de pe BBC dedicata Romaniei, am sa va spun pe scurt ce a prezis Baba Vanga pentru 2017. Cele mai negre previziuni vin pentru leul romanesc care va scade si va ajunge la 5 RON pentru un Dolar! Deci aviz amatorilor, numai rubla va fi mai mica decat leul nostru, nu tineti banii blocati in casa sau sub saltea ( dar nici la banca, acolo veti ridica si mai putini decat ati depus! ).

Ce a prezis Baba Vanga pentru 2017 in Romania, Rusiai si SUA

Pentru cei care au urmarit cu atentie prezicerile pe care le-a facut Baba Vanga este deja o certitudine ca ea a prezis ca SUA va avea primul presedinte negru urmat de unul extrem de periculos pentru pacea in lume. Iata ca a venit “Stramp”. Va reamintesc ca inca din noiembrie anul trecut Baba Vanga prezisese ca la nord de Bulgaria va conduce “Teleormania” si parea ceva ireal, dar iata ca Dragnea a demonstrat contrariul.

Ce ne mai paste in 2017 pe noi romanii conform previziunilor Babei Vanga?  O crestere de salarii si o crestere si mai mare de preturi, o crestere a pretului caselor si apartamentelor, dar o ieftinire a oxigenului din aer! Deci plimbatul in aer liber va fi gratuit, iar conform celor de la Ministerul sanatii, medicamentele gratuite se vor ieftini cu 12%! O ce veste minunata, o sa cantam la iarna, nu-i asa? In rest stati linistiti, o sa va creasca veniturile cu 11% iar cheltuielile cu doar 50%, deci iesiti pe plus negativ! 🙂

Baba Vanga preziceri 2017

Ce a prezis Baba Vanga pentru 2017 in Romania, Rusiai si SUA