Ieri Catalin Morosanu a mai obtinut o victorie fara cuvinte la K1, in fata uriasului de 2 m si 6 centimetri care cantarea “doar” 125 de kilograme! Moartea din Carpati nu s-a speriat si precum vedeti in poza, a urmat un KO de neuitat! Evident si cateva stele verzi pentru Maurice Jackson din SUA! Eu insa o sa-l tin toata viata minte pe Catalin Morosanu la farsele lui Dan Negru. Culmea ca nu a fost una, au fost mai multe, cea cum asina in rapa a fost de nota 10!

Catalin Morosanu sau victorie fara cuvinte la K1 pentru Romania

Cum ziceam, desi nu pierd o gala de K1 in care joaca si Catalin Morosanu, pentru mine el ramane un simpatic, ma bucur ca a renuntat la rugby in favoarea meciurilor din K1. Dar ca zic, asa ceva am vazut rar la un asemenea nivel, cum sa ai 125 de kilograme si sa cazi in primele secunde? Catalin Morosanu era asa de nervos ca nu a putut lupta de nu o sa va vina sa credeti. Nu ati vazut meciul? E disponibil pe FaceBook, aici!

Maurice Jackson este cel mai masiv luptator de K1 cu care luptatorul din Romania a avut o lupta oficiala pana acum, la doar 31 de ani Catalin Morosanu a reusit sa-l doboare pe negrul din SUA in mai putin de 10 secunde. Pana si soacra-mea a ramas cu gura cascata! Ce sa mai adaug? Romanul nascut la Cotnari – doamne ce bun e vinul de acolo, nu-i asa? – face si azi regula in Local Kombat si K1!

Catalin Morosanu

Catalin Morosanu sau victorie fara cuvinte la K1 pentru Romania