Cat trebuie sa investesc in publicitate ca sa am succes? Probabil ca unii au sa zica mult, altii de loc, fiecare dupa experienta proprie si idea despre succes. Eu zic ca ai nevie de minim 100 de euro pe luna pentru a avea macar sanse minime de reusita. De ce 100 si nu 1000? Petru ca stiu ce se poate face cu banii astia, adica publicitate de calitate. Nu avem noi o retea asa de mare ca sa promitem marea cu sarea, insa cu siguranta iti putem GARANTA ca nu arunci banii pe fereastra.

Cat trebuie sa investesc in publicitate ca sa am succes in afaceri ?

Ce servicii iti oferim noi in materie de publicitate? Evident ca o sa incep cu cele de content writing, pe care le poti comanda separat – scriem in medie cu 2 euro/100 de cuvinte sau 3 euro/100 de cuvinte cu publicarea pe site-urile din reteaua noastra. Articolele sunt de minim 350 + cuvinte, pentru ca nu vrem sa oferim niste mesaje in loc de articole.

Urmeaza serviciile de Social Media Marketing, adica promovarea paginilor de FaceBook – nu folosim soft-uri, muncim sa atragem fani reali, pe baza de informatie utila, publicam pe paginile noastre – momentan nise ce se adreseaza publicului feminin, pe pagini si grupuri ce insumeaza in acest moment peste 50.000 de fani si membri in grupuri administrate de noi sau de asociati.

Evident ca suntem deschisi si la alte forme de colaborare, ne puteti lasa un mesaj la rubrica contact. Platile se pot face prin PayPal sau direct in contl de la BCR. Deci daca vrei sa investesti in publicitate cel putin 100 de euro lunar, noi iti punem la dispozitie 10 ore pe zi, 7 zile din 7 unul dintre specializtii nostri.

Publicitate Club SEO