Daca nu ai bani de dat la prtid, poti candida ca independent in alegerile parlamentare si poti alege intre senator sau deputat. Daca speri sa strangi peste 54.000 de voturi poti risca sa te inscrii la Senat, daca nu ai atatia votanti incearca la Camera Deputatilor unde in Bucuresti este nevoie de aproximativ 24.000 de voturi. Ma uitam acum la un clip postat de mine, a reusit sa stranga 1 milion si sase sute de mii de vizualizari, altul un milon trei sute de mii, altul a atins milionul, deci cu o campanine bine tintita, sanse mari sa “dormi” in Parlament.

Cat de greu este sa castigi in alegerile parlamentare ca independent

Acum sa nu ne pripi, am strans eu peste un milion de vizualizari, dar daca ma uit la impact si la orasele unde am ajuns se vede cu ochiul liber ca nu ajungi la numarul de alegatori de care ai nevoie pentru a ocupa un fotoliu de viitor pensionar cu doar patru ani vechime [ minim, se poate si cu trei mandate si esti deja aranjat pe viata ]. Oricum, cu o campanie bine gandita este posibil sa reusesti, mai ales ca exista FaceBook Ads unde poti alege publicul tinta, iar tu alegi evident orasul unde speri sa ai sanse mai mari.

Nu stiu daca trebuie sa ai domiciliu sau mutatie in orasul respectiv, dar astea sunt amanunte, asa ca ma gandesc serios sa candidez, trebuie doar sa-mi gasesc electoratul sau mai corect spus colegiul, apoi sa gasesc niste chestii punctuale pe care sa le si rezolv pentru populatie, ceva intrari pe la televiziuni si cine stie, poate ma vad dormind linistit la pensie [ nu in Parlament ]. La diaspora ar fi super ok, dar e cam greu de ajuns la urechile mai multor romani din diferite tari – Republica Moldova ar fi un bazin de exploatat!

Alegeri parlamentare

Cat de greu este sa câștigi in alegerile parlamentare ca independent