Nici nu stii cati m-au intrebat care este pretul corect pentru o campanie SEO, eu zic sa pornim de la 100 de euro/luna in functie de ce anume doresti. Iar ca sa fie clar de la inceput, ar trebui sa stii ca daca ai calcat cu stangul in SEO, cu siguranta greu mai iesi din groapa in care a cazut site-ul tau. Despre definitia pentru SEO nu cred ca mai are rost sa dfiscutam, ai inteles de mult ca se refera la tehnici prin care poti face ca site-ul tau sa ajunga in cautarile pe motoarele de cautare – cel mai des vorbim de Google, pe pozitii fruntase. De preferat TOP 3!

Care este pretul corect pentru o campanie SEO

Stiu ca multi o sa ma faca cu ou si cu otet, cum de am ajuns la 100 de euro/luna?  Pai destul de simplu, ma gandesc ca primul pas este sa vezi cum reuseste sa urce site-ul prin metodele aplicate de tine. Daca urca repede si este stabil, singur ai sa ceri mai mult, iar in cazul asta pretul creste. Dar daca nu urci semnificativ? Atunci merit si eu o plata, oarecum am muncit si eu, dar fara folos! Sau mai pe scurt, las eu de la mine la inceput, ca sa platesti abia atunci cand esti convins ca merita platita munca mea.

Ce presupune o campanie SEO? Resurese in primul rand – caci de pus advertoriale si link-uri stiu toti, important unde le pui! Ai tu propria retea de site-uri? Te folosesti de ofertele altor prieteni? de aici incepe strategia fiecaruia, iar rezultatele se vad in timp. Mai discutam si cu alta ocazie despre SEO si resursele alocate.

Seo online

Care este pretul corect pentru o campanie SEO