Iata ca dupa mai multi ani lupta dintre Heineken si “Adevarata Bere Ciuc” din judetul Harghita a ajuns la final. Un final nefericit din punctul de vedere al lui Keresszegi Eduard si al gazetei Glasul Info care-l citeaza. Oare asa sa fie? Evident ca pierderea locului de munca a peste 140 de localnici din Harghita este un lucru nefast, dar de ce sa-ti numesti berea “Adevarata Bere Ciuc” nu inteleg? Ca sa profiti de prestigiul marcii inregistrate de Heineken Romania? Iata un punct de vedere nediscutat inca.

Care este “Adevarata Bere Ciuc” in judetul Harghita? Este ea mai “adevarata”?

Cu totii stim vorba bautorului de bere, inca una si ma duc – adica Ciuc! Oare Igazi Csiki Sör o fi Adevarata bere Ciuc? Problema nu cred ca este la folosirea denumirii berii de la Miercurea Ciuc – exemplu fiind berea Noroc si Skol ( in traducere tot noroc! ) ci faptu ca una se cerdea mai adevarata! Primul proces de la Suceava a fost pierdut de olandezi, dar se pare ca anul 2017 a venit cu o alta decizie definitiva de aceasta data.

Desi te asteptai ca la Targu Mures sa iasa castigator tot producatorul autohton, iata ca de fapt Adevarata bere Ciuc” s-a dovedit Ciuc Premium. Asa se face ca in 30 de zile intreprinzatorul maghiar din Harghita va distruge productia de pe stoc, dar parerea mea este ca ar putea inventa adevarata bere maghiara, fara a mai risca nimic!  Igazi Csíki Sör s-a dovedit a nu fi o idee de succes, iar parerea mea este ca a facut o incercare mascata de a pacali consumatortii de bere, care ar fi dorit sa consume adevarata bere Ciuc si nu una “fasa”! Este doar o parere, nu neaparat corecta.

Adevarata Bere Ciuc

Care este “Adevarata Bere Ciuc” in judetul Harghita? Este ea mai “adevarata”?