Ma uitam sa vad ce mai spune lumea despre cat castiga un blogger, am inteles ca Zoso o duce destul de bine fata de altii. Unii castiga 100 de euro pe luna, altii 1000, desi sunt sigur ca nu din AdSense in Romania. Asta ar insemna peste 10.000 de unici pe zi pe o nisa bine platita si cu cititori copii mici, care dau click pe unde apuca. Zoso spunea prin 2008 ca nu merita AdSense, eu zic acum ca si atunci – merita – daca scrii bine si te pricepi. Vrei un exemplu de site care nu necesita munca si totusi merge super OK? AutoAsig.Info merge de la sine, chiar mi-e rusine ca nu apuc sa scriu pe el macar odata pe saptamana!

Cand s-a apucat Zoso de scris ?

Hai sa nu o lungesc, deci pe blogul lui Zoso primul articol este scris in 2005 pe 15 mai, cam la un an dupa ce experimentam eu cu Florin ceva de genul blogului pe forumul din Italia. Revenind la dilema lui Zoso legata de AdSense, este evident – cuvintele folosite de el sunt incompatibile, asa ca ori nu le folosea si nu facea deliciul celor care-l gusta, ori punea AdSense. Ce a ales oare? Vedeti si voi.

Cum a inceput Zoso sa faca blogging? Cu maxim 100 de cuvinte aruncate pe un blog cu design simplist. Scria des? Nu prea, doar cate trei sau patru articole la care mai lung era titlul decat continutul! Cum a ajuns in TOP 3 bloggeri din Romania? Habar nu am, sincer nu vad nimic deosebit sau mare talent la scris. S-a luat de toti si de toate, metoda sigura de a atrage atentia, mai departe nimic. Se lauda ca ii merge bine! Bravo lui, asta si vrem in tarisoara asta, sa le mearga bine unora, cu cat mai multi, cu atat mai bine.

De ce am scris despre Zoso? Pur si simplu imi trebuia un articol la ora 7 dimineata si cautand pe net ceva, l-am gasit pe respectivul la doua pozitii sub mine! 🙂 Deci bine ai venit in club, mai scrie si noi cate ceva pe Forum, mai batem apa in piua si trece vremea. Asa-i la pensie! Dar despre asta in urmatorul articol.

Blogging

Cand s-a apucat Zoso de scris ?