Deci cred ca era timpul sa vorbesc putin si despre mine, asa ca am sa va spun cum este sa fii blogger la 60 de ani, sau cum sa nu te plictisesti la pensie. Probabil ca o sa vad o reactie in curand pe SeoPedia, desi ma indoiesc ca trece cineva de pe forum pe aici. Va ziceam despre Zoso si blogul lui cu 10 cuvinte pe articol, cam asta e si povestea mea, prin 2004 am inceput sa scriu pe forumul romanilor din Italia impreuna cu Florin, era vremea cand calatoream des la Milano si nu speram sa vad Romania in Uniunea Europeana cu dreptul de a circula liber, fara restrictii.

Blogger la 60 de ani sau cum sa nu te plictisesti la pensie

Tot prin 2004 auzisem noi de WordPress si de bloguri, chiar ma intreb daca mai exista acele bloguri facute la inceput, chiar cumparasem BlogFactory.Ro (sau com, nu mai tin minte ) si ne apucasem de treaba. Nu credeam in proiect, dar am zis ca nu strica sa vedem ce iese, apoi am descoperit Ablog.Ro – o platforma romaneasca gratuita si am inceput sa scriu. De ce sa investesc banii intr-un domeniu cand pot folosi ceva gratis? Gandire de roman sadea, care nu prevedea ce va urma.

Evident ca pensia de inginer e destul de buna, deci nu ma plang de lipsa banilor, ma plimb prin lume si experimentez. Pe langa gradinarit si administrarea unei micro-firme in Republica Moldova, mai scriu din cand in cand pe cele 100 de bloguri din portofoliu. O fi rau? Castig ceva bani din asta, sau e pierdere de timp? Ce pot sa spun sincer este ca nu cheltui din pensie aproape nimic, deci chiar pierdere de timp nu este. Mai mult, castigurile din blogging imi permit sa fiu in fiecare an in trei tari diferite, sa ma plimb si sa imi fac de cap ca un adolescent.

Blogger pensionar

Blogger la 60 de ani sau cum sa nu te plictisesti la pensie