Desi varianta BixBy pe care am gasit-o acum pe Google Play nu este ceea ce promite gigantul coreean pentru Samsung Galaxy S8, adica o modalitate de a comunica cu telefonul prin comenzi vocale – am incarcat aplicatia si chiar pricepe inclusiv in romana toate cuvintele – am obtinut o singura eroare ( in loc de spune-mi a scris spune mi ) eu zic ca este utila pentru cei care dicteaza texte. Parca e mai usor sa corectezi cateva greseli decat sa scrii tot textul.

Bixby, asistentul virtual pe telefon – recunoastere vocala si comenzi vocale

Bixby sau asistentul tau virtual pe telefonul Samsung Galaxy S8 si S8+ va fi ceva revolutionar sune prodicatorul, iar eu dupa ce am incercat sa vad cum merge varianta celor de la Vatsal Parmar pot spune ca softul este ok, acum ramane sa vedem daca ne vom bucura si noi de intergarea lui pe telefoanele mai vechi sau va fi doar apanajul celor ce-si vor lua ultima varianta de Galaxy.

Nu am reusit pana acum sa gasesc prea multe aplicatii pentru smartphone, iar cum de curand m-am trezit si cu al meu Galaxy S6 blocat, chiar nu mai vreau sa fac experimente pe telefon. In mod evident ca se misca mai bine ca vechiul HTC One, care avea doar 16 GB de memorie pentru stocare, nu mai zic de Samsung Galaxy J1 al sotiei cu doar 8 GB de memorie – eu cu 32 GB am deci de patru ori mai mult. Procesorul este insa secretul, deci posibil sa vedem ca noile Galaxy S8 si S8 + vor fi cu adevarat revolutionare ( si la pret evident – se pot face precomenzi si in Romania ! )

Bixby Asistent

Bixby, asistentul virtual pe telefon – recunoastere vocala si comenzi vocale