Content writerii nostri detin 82 de bloguri gratuite pe platforma WordPress, zic eu ca este o sursa interesanta pentru cei interesati de resurse SEO. Zic eu ca pana la sfarsitul verii vom ajunge la o cifra rotunda, la 100 de bloguri gratuite gazduite de WordPress. Nu stiu cate avemsi pe platforma Blogger, o sa le numaram si pe ele, iar o parte chiar produc si venituri, deci zic eu ca este ok. Mai ajuta pentru SEO platformele gratuite? Eu zic ca da, iar pentru asta o sa facem din august un test care sa elucideze problema.

Avem 82 de bloguri gratuite pe platforma WordPress

Avem cinci content writeri care au impreuna aproape 100 de bloguri, avem si un portofoliu pe 5 IP-uri, putem scrie articole in limba romana, engleza, franceza, germana si rusa. Zic eu ca stam bine, mai ales ca avem si 100 de site-uri gazduite pe domenii personale, cum este acesta ( Club SEO ). Chiar intentionam sa gasim colaboratori pentru www.WebPress.Info – un portal despre care eu chiar cred ca poate fi ridicat mult, cu un efort minim. Legat de blogurile gratuite ma gandesc sa ajungem la 21 x 5 = 105 bloguri gratuite.

Acum daca ma gandesc ca sunt deja 82 de bloguri, cu mai mult sau mai putin continut ( aici este de fapt problema, sa ai continut relevant, ca sa poti sa le folosesti apoi pentru promovare ). Ce mai ramane de facut? Sa le facem si sortarea dupa nisa si nume, poate ca ne mai vin si idei noi pe masura ce analizam despre ce au scris content writerii nostri pana acum. Nu se stie de unde sare iepurele si gasim o nisa profitabila, caci pana azi am gasit doar doua – din 100 este cam putin zic eu, dar inca cercetam. Pana la urma dibuim noi si ceva rentabil, nu credeti?

Bloguri gratis