Gata, iar se anunta sfarsitul lumii, de data asta pe 19 aprilie! Daca asteroidul va trece la o distanta de ( doar ) 1.766.400 km cum va afecta el Terra? Eu zic ca in niciun fel, doar nu o sa fie atras de Pamant si o sa ne trezim cu el in curte! Asa e viata, de cativa ani ne tot ameninta cu “sfarsitul lumii”, eu zic sa iesiti noaptea afara si sa vedeti daca puteti observa asteroidul, mai sunt doar cateva zile pana pe 19 aprilie! Va luati concediu sau ce faceti?

Asteroidul care va trece pe langa Pamant pe 19 aprilie, amenintare sau poveste

Nu trece luna fara sa apara postari pe FaceBook legate de “sfarsitul lumii“, nu pricep care este de fapt scopul lor. Sa atraga cativa cititori care inca mai cred in povesti? Eu ma pregateam sa plec pe 21 aprilie in concediu, acum ce sa fac? Sa cer banii in avans si sa ma distrez, iar pe 22 sa stau acasa si sa fac un gratar in curte? Lasand povestile de adormit copii – sau speriat credulii, sa trecem la ceva mai concret, sumteti pregatiti de Sfintele Pasti? Anul acesta va pica pe 16 aprilie, noi avand evident liber si pe 17 si 18, adica luni si marti! Coincidenta sau nu, pe 19 aprilie asteroidul va fi la cea mai mica distanta de Terra!

Tot ca o mica curiozitate, anul acesta 30 aprilie – adica ultima zi din luna – pica duminica, evident ca 1 mai – ziua muncitorilor va fi luni! In rest abia astept sa va d ce mai nascocesc astia de ne tot ameninta cu cataclismele cosmice, cand de fapt le creem noi aici pe Pamant!

Asteroidul care amenință Pământul

Asteroidul care va trece pe langa Pamant pe 19 aprilie