Nu are rost sa ma ascund, dar primul forum pe care am activat – evident ma refer la cele dedicate mediului online, a fost ArenaWeb.Ro, al doilea si ultimul a fost SeoPedia. Se pare ca dupa ce si-a dat obstescul sfarsit, proprietarii au deci sa reinvie ArenaWeb. Va mai avea el oare succes-ul de acum sapte sau opt ani? Nu cred, desi sincer sa fiu observ ca este nevoie de o piata pentru publicitate online. Cine va prinde “cascavalul” va sta chiar foarte bine, momentan se pare ca locul este inca vacant.

ArenaWeb.Ro este iar online, prima postare in limba rusa!

Azi primesc un pont de la un prieten: s-a redeschis ArenaWeb.Ro, stiai? NU, nici nu sunt curios, dar trebuie sa-mi informez cititorii ( banuiesc ca cei care au accesat email-ul cu care si-au deschis contul au aflat deja! Nu stiu care este ideea pentru care a fost redeschis forumul, avand in vedere ca deja pe el nu mai gaseai informatii folositoare de mult timp, iar alte formuri sunt inca active. In general am inteles ca majoritatea membrilor oricum frecventeaza toate forumyurile de specialitate, deci nu problema clientilor cred ca se rezolva prin rectivarea forumului ArenaWeb.

Oricum le doresc succes, cine stie poate ma inscriu si eu pe ArenaWeb la o discutie, desi cred ca deja oferta noastra de servicii se cam cunoaste, singurii mai reticenti fiind cei ce cred ca vom vinde portofoliul prea curand – slabe sperante zic eu, avand in vedere ca noi vindem la un pret corect = venituri pe minim trei sau patru ani, vechime domeniu si numar de articole, keywords in SERP, etc.

ArenaWeb.Ro