Multa lume asteapta versiunea Android 7.0 Nougat pentru Samsung Galaxy S6, ultimul update fiind pe data de trei aprilie 2017, cu versiunea Android 7.1.2! Culmea este ca pentru S6 nu s-a auzit nimic, de aceea am decis sa stau cu ochii pe data de lansare si pentru amaratul meu de telefon. Iata mai jos cine sunt fericitii beneficiari ai acestui UpDate:

Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus Player, Nexus 6, and Nexus 9. In martie a fost facut Update si la Galaxy S6, dar in urmatoarele tari din Europa: UK, Germania, Italia si Elvetia! Eu iar am fost prins la mijloc!

Android 7.0 Nougat update pentru Samsung Galaxy S6  si S7

Daca nu ai primit un UpDate la Android 7.0 Nougat nici in decembrie si nici in ianuarie si ai unul dintre modele care trebuiau sa primeasca acest update, fa-l manual. NU faceti UpDate la ultima versiune de Android daca telefonul vostru nu este inca gata sa-l primeasca, o sa aveti numai neplaceri! Aveti rabdare va sosi si in Romania in curand, pana atunci se mai verifica daca sunt sau nu probleme.

Nu stiu de ce mereu trebuie sa asteptam sa primim si noi in Romania un UpDate la Android odata cu toata lumea, baiatul meu cu Nexus sta ok, el are deja ultima versiune de Android, care spun unii ca arata super de bine, altii spun ca au probleme cu telefonul, pe cine sa cred? Pana la noi ordine stau cu al meu Android 6.0.1 si vad ca este ok, dar sunt curios ce ofera varianta Nougat in plus.

Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat update pentru Samsung Galaxy S6 si S7