Cand am primit de ziua mea cadou un HTC One mini am zis ca e o afacere buna, apoi am descoperit ca am probleme cu el la cartelele de la anumiti operatori, in Moldova de exemplu am avut probleme cu cartelele de la MoldCell, in Romania cu cele de la Vodafone – desi aici am reusit sa schimb si a functionat ok. Ce pot sa zic? Nici telefonul nu era nou, a fost luat second hand am inteles de la cel care l-a facut cadou, deci cine stie! Acum cel putin am acel Samsung Galaxy S6 si merge super – doar ca se cam duce bateria la el in maxim 24 de ore – desi este nou – nout!

Am probleme cu HTC One la pornire, ce fac?

Teoretic telefonul HTC One trebuia sa fie al sotiei, dar ea a preferat sa mi-l paseze mie de ziua mea, sub forma de cadou! In afara de faptul ca merge extraordinar de greu, ma gandesc sa-i mai curat putin memoria, desi nu prea pot spune ca e plina, acum la pornire arata ca in figura de mai jos! Corect, dau un Reboot si merge, dar chiar e nevoie de asta de fiecare data cand nu are el chef sa porneasca?

Am verificat versiunea de Android, cica este 4.4.2 KitKat si nu necesita update la o noua versiune. Recunosc ca nici dupa ce am pus cea mai noua versiune de Android pe Samsung Galaxy S7 nu a fost super ok, am probleme cu agenda, nu pot sa imi stabilesc grupul implicit, arata mereu varianta Contractele mele! Nu stiu de ce dar pare ca iPhone-ul sotiei este de 10 ori mai stabil si mai rapid! 🙂

Probleme cu HTC One

Am probleme cu HTC One la pornire, ce fac?