Va spuneam recent ca puteti castiga destul de usor bani online, dar evident ca ati inteles ca banii nu vin singuri, asa ca am sa incerc sa va dau cateva sfaturi din experienta mea. Poza de mai jos am gasit-o pe net si mi-a placut, exprima atat de sugestiv exact ce vreau eu sa va spun. Exact asta fac eu de peste cinci anu de zile, stau acasa in pijamale si papuci – mai putin acum ca inca nu au dat caldura – si fac bani din afiliere – adica promovez magazine online si iau comision la fiecare vanzare generata de mine.

Afiliere si Social Media – sfaturi pentru incepatori

Am sa incep cu inceputul, inscrierea. Nu te costa nimic, nu te obliga la nimic, incerci si daca-ti place ok, daca nu ai pierdut timpul si ai invatat ceva nou. Cat am castigat pana acum? In functie de cat de mult m-am zbatut, de la 100 de lei pe luna si pana la 2000 de lei, deci dupa bafta si noroc, dar mai mult dupa munca investita. Caci trebuie sa duci ceva munca de lamurire cu prietenii, cu colegii din grupuri, etc. Uite asta o sa incerc eu azi sa fac pe grupul “de toate pentru toti” al feteleor care se ocupa de broderii, sa vedem ce iese.

In mod normal cred ca oricine are nevoie de ceva anume de cumparat, asa ca daca-l convingi ca e mai usor si mai ieftin sa cumpere online, ai luat si tu un comision ce variaza intre 2 sau 3% si pana la 10 sau chiar 20% in functie de nisa magazinului. La electronice mai putin, la haine si incaltaminte mai mult.

Cum ma orientez? Simplu, doar si tu esti cumparator, deci daca tie ti se pare convenabil, evident ca si altii vor gasi util sa cumpere din acel magazin. Daca nu ti se pare, nu recomanda si gata, desi d emulte ori nu tu esti etalonul. Oricum cele mai bune magazine sunt prezente in retea, deci chiar merita sa incerci, cum spuneam nu ai nimic de pierdut, doar de castigat!

 

Cum fac bani online