De fapt titlul nu este chiar corect, mai exact ar fi continutul a 400 de bloguri gazduite de Ablog.Ro este de vanzare, transmiterea blogurilor fiind gratuita! Lista completa a acestora este destul de greu de facut, pentru ca multe dintre aceste bloguri nu mai sunt intretinute de cel putin un an. Dar cateva zeci sunt totusi foarte valoroase, avand PR 3 sau 2, PA si PD peste 30, au inca un trafic bunicel si evident se pot ridica foarte rapid. Nisele sunt ca sa zic asa, aproape tot ce iti imaginezi, dar nu asta este important, ci faptul ca vei deveni proprietarul unui PNB care te va ajuta atat sa castigi niste bani dar si sa-ti promovezi site-urile personale.

Ablog.Ro – 400 de bloguri de vanzare la pret mic

Ai sa ma intrebi de ce vand daca sunt asa de folositoare si mai ales de ce la pret mic. Sunt cateva raspunsuri la aceasta intrebare: in primul rand mai detinem peste 100 de site-uri personale cumparate pe domenii care nu sunt gratuite. De aici deriva o a doua explicatie, nu mai am timp sa ma ocup de ele, avand alte proiecte mai interesante. Nu am sa mint, exista si dezavantaje ale platformei ablog.ro, in primul rand din cand in cand este down, le pica serverul si nu dureaza o zi sau doua pana-l repun ci saptamani.

Ar mai fi partea de design, care nu mai este la fel de flexibila precum un site pe WordPress sau Blogger. In schimb sunt si mari avantaje: in primul rand vechimea lor, au peste 4 ani, unele chiar 7 ani ( cele mai multe sunt infiintate in anul 2007). Apoi faptul ca esti listat pe prima pagina a domeniului principal ori de cate ori postezi, este un mare avantaj SEO. Restul le mai stii si tu, nu e nevoie sa le enumar eu.

Ablog.ro

Ablog.Ro – 400 de bloguri de vanzare la pret mic