FaceBook poate fi o rampa de lansare pentru proiectele online, pentru ca daca stii ce faci si lumea apreciaza, poti castiga binisor dintr-un blog. Mai pe scurt am inceput proiectul in septembrie 2016 si pana azi a reusit sa produca 1500 de euro, nu e mult dar este o dovada ca daca ai o idee buna si folosesti cu cap FaceBook-ul se poate! DA, a fost ceva nisat, si DA – am pagina si cateva grupuri pe nisa asta, dar asta e o alta discutie!

1500 de euro dintr-un proiect FaceBook inceput in septembrie 2016

In mod evident ca nu sunt eu la nivelul lui Lucian Harhata, dar acest proiect mi-a dat aripi sa spun asa, pentru ca evident mai pot face si altele la acelasi nivel. In noua luni cu una pauza – profitul net a fost de 1500 de euro, adica aproximativ 200 de euro pe luna, ai 10 astfel de bloguri si poti sa dormi linistit cu 2.000 de euro pe luna in buzunar, nu-i asa? Evident ca este doar o varianta de calcul, daca merga asa era de mult milionar cu cele peste 100 de site-uri din portofoliu!

Lunile cele mai bune au adus un venit de 300 de euro, deci deja zic eu ca este un punct de plecare, daca ar fi sa vand proiectul as zice ca ar merita cel putin 12 x 2 x 300 = 7.200 de euro, dar evident ca nu-mi va da nimeni banii astia, lumea vrea sa-si recupereze investitiile in cateva luni, maxim sase su 24. Asta-i viata in mediul online, poate ca intr-o zi se va vinde si proiectul ClubSeo, cine stie. Ideea acestui articol este sa perseverezi, sa vezi ce proiecte sunt viabile si sustenabile, apoi sa mergi inainte! ( o sa te intrebi despre ce proiect am vorbit aici, dar o sa-ti dezvalui asta intr0un articol viitor ).

Bani pe net

1500 de euro dintr-un proiect FaceBook inceput in septembrie 2016