Era o vorba daca o mai tineti minte, cine are copii sa-i traiasca, cine nu sa nu-i doreasca! Cam asa e la mine, dar asta e o altapoveste, pe care o sa o spun sau nu o sa o spun, depinde de starea pe care o sa o am cand scriu acest articol. Anul asta ziua copilului a picat vineri, iar eu am pierdut serialul Rispetto e onore – chiar regret treaba asta. Revenind la copii, cred ca acestia ar trebui sa-ti aduca bucurii, macar din cand in cand. La mine nu mai este asa de mult, de la divort.

Ziua copilului a trecut, vine ziua copilului

Nu stiu cum am ajuns sa scriu despre ziua copilului si despre problemele mele, care la drept vorbind nu intereseaza pe nimeni. Poate pentru ca e din cauza ca fiica mea sufera de Tulburarea de Personalitate Borderline, o boala care se pare ca in Romania nu se trateaza ci doar se prefac medicii ca o trateaza. Iata de ce la mine ziua copilului nu este neaparat o sarbatoare, caci fiecare luna imi aduce cate o veste trista, din belea in belea, pana cand nu stiu. Oare am gresit asa de grav, sau nu aveam ce face?

Se spune ca Sindromul borderline poate fi prevazut din timp, sau altii cred ca se poate evita daca anumite evenimente nu ar avea loc. Cine are copii cu acest sindrom – boala, stie ce spun, cine nu – poate citi sau macar isi poate imagina. Acum e clar de ce nu prea sarbatoresc eu ziua copilului? Pentru ca este ziua in care imi revin in minte toate problemele de cand am aflat ca fata mea are aceasta boala incurabila, se pare.

Ziua copilului

Ziua copilului a trecut, vine ziua copilului