Aseara cand am oprit laptopul mi s-a cerut ca de nenumarate ori sa fac intai un Update la Windows 8.1, nimic bizar doar ca azi de dimineata la pornire am asteptat mult mai mult sa porneasca ca de obicei. Nici in acest miment nu mi-am pierdut rabdarea, dar cand am vazut ca primesc un mesaj de genul: “You are using a temporary profile” mi-a cam pierit zabetul. Zic stai asa ca nu e grav, dar culmea ca majoritatea programelor aratau ca si cum nu ar fi fost instalate. Ce sa fac?

Windows 8.1 Update – mesajul temporary profile – probleme la pornire dupa Update

Teoretic cei de la Microsoft spun ca problema cu userul temporar apare pentru ca in mod accidental a fost sters userul din sistem, adica al lor, evident. Eu am dat restart si pare ca problema a disparut, doar ca am un mesaj prin care mi se cere sa schimb parola Microsoft pentru contul de Windows. Eu unul nu prea am chef sa fac asta, asa ca o sa astept sa vad ce se intampla, ce pot pierde mai mult decat ecranul de pornire, Desktop-ul si documentele din My Documents?

Am mai pus intrebarea, merita sa trec de la Windows 8.1 la Windows 10? Eu inca ezit, ma enerveaza reclama lor din bara de start, dar asta este, mai apas pe x-ul din colt din cand in cand s merg inainte. Nici nu vreau sa pierd trecerea asta, poate ma va ajuta candva, dar nu acum.

Aceasta a fost prima problema majora de la instalarea sistemului de operare pe laptop, sper sa fie si ultina si sa nu fie ceva care sa afecteze ulterior buna functionare a calculatorului. Pana azi pot sa spun ca ma simt bine cu Windows 8.1, nu cred ca meritra sa-l inlocuiesc, mai ales ca varianta 10 a fost instalata pe alt PC si nu mi s-a parut ceva extraordinar, mai ales ca stim ca varianta Windows 9 nici macar nu a apucat sa-si traiasca copilaria, fiind inlocuita cu 10.

In concluzie, daca patiti si voi asa ceva si vi se spune ca aveti un profil temporar, doar dati restart si gata, Windows-ul va reporni normal!

Windows 8 1 probleme

Windows 8.1 Update – mesajul temporary profile – probleme la pornire dupa Update