Chiar daca am reusit sa iau un laptop nou cu Windws 10 pe el, nu am scapat de o problema veche a sistemului de operare promovat de Microsoft. Despre ce este vorba? Windows 10 se  misca din ce in c e mai incet, chiar si dupa ce am facut o reinstalare curata de la zero a sistemului de operare. Cum pot sa rezolv aceasta problema?  Minunea este ca am un windows 8.1 si merge perfect, desi nu am mai facut nimic de la prima instalare, adica doi ani si ceva!

Windows 10 merge din ce in ce mai greu, sfaturi pentru remediere

Cand am cumparat un laptop mai nou nu credeam ca o sa am iarasi probleme de genul celor de pe vremea versiunilor XP, sau chiar Windows 7. Am crezut ca mai mult RAM si un procesor d egeneratie noua vor fi un pas inainte, uite ca nu afost asa, iar problemele cu Windows-ul 10 au aparut la niciun an de la instalarea sistemului de oparare.

Sicer sa fiu am impresia ca Bill Gates ne cam trage in piept, platim licente peste licente, cele vechi expira si degeaba le-ai luat – cumparat, platit – te intrebi daca nu e mai ok sa faci ca acum 10 – 15 ani, le iei de pe torente, GRATIS! Serios acum de ce sa platesti niste bani ca sa-ti faci probleme, cand poti sa ai gratuit o licenta de Windows, vorba vine licenta, ma refer la sistemul de operare, fara licenta oficiala! Chiar daca nu mrge ok, macar nu te enervezi pe banii tai! Am sa caut soluti icat mai curand, caci altfel va trebui sa o aud zilnic pe sotie plangand ca nu-i merge Windows-ul asa ca la inceput!

Probleme cu Windows 10

Probleme cu Windows 10 – Windows 10 merge din ce in ce mai greu, sfaturi pentru remediere