Portalul ClubSeo a fost desmenat sa anunte iubitoarele de goblenuri ca una dintre ele va fi premiata cu o galerie – expunerea unui goblen sau maxim trei pentru a fi vandute online. Evident ca o expunere in plus nu are cum sa strice, iar WikiShop este unul dintre cele mai citite site-uri in privinta vanzarilor online. Dar sa revenim la cadoul oferit goblenistelor, sa vedem ce trebuie sa faci ca sa ai propria galerie pe acest portal, enciclopedia magazinelor online.

WikiShop.Info ofera cadou o galerie unei gobleniste pentru a vinde online

Asa cum spuneam, pe langa pagina de FaceBook Iarmaroc, unde cele ce cos goblenuri isi pot expune lucrarile, pe langa cele doua grupuri “pastorite” de site-ul Kit Goblen, incepand de azi una dintre membrele acestor doua grupuri, care au dat like paginilor enumerate mai sus, au sansa de a expune maxim trei lucrari pentru a fi vandute online cititorilor site-ului WikiShop, adica veti fi vazuti de peste 1 milion de romani in fiecare luna!

Daca mai aveti si alte lucrari handmade pot fi expuse separat pe acelasi site, iar daca doriti sa aflati mai multe luati legatura cu administratorii celor doua grupuri. Oferta este valabila asa cum spuneam doar daca sunteti fani ai celor doua pagini, Kit Goblen si Iarmaroc si daca sunteti membru in cel putin unul dintre cele doua grupuri.

Mai mult, daca veti cumpara produsele recomandate pe WikiShop veti putea avea mai multe galerii pe site, deci sanse mai multe de a vinde goblenurile expuse.

Kit Goblen

WikiShop.Info ofera cadou o galerie unei gobleniste pentru a vinde online