Sincer sa fiu nu stiu de ce ar trebui sa am pe smartphone atatea aplicatii de comunicare, am messengerul de la FaceBook, mai am viber – nu mai stiu cine m-a rugat sa-l pun, am si batranul Skype si evident ca mi-am instalat si WhatsApp. O veste trista vine pentru fanii acestui messenger audio si video, din 2017 WhatsApp nu va mai functiona pe orice telefon mobil, deci va trebui sa luati cateva masuri din timp.

WhatsApp nu va mai functiona pe orice smartphone din 2017

Chiar daca nu ne place, producatorii de pe nisa IT&C ne joaca pe degete, asa se face ca detinatorii de iPhone 3 GS nu vor mai putea folosi aplicatia WhatApp din 2017. Aceiasi surpriza neplacuta o vor avea toti utilizatorii de produse Apple ce au sistemul de operare mai vechi de iOS 6! Ati avut timp suficient sa faceti UpGrade, deci daca ati omis sa o faceti, e timpul sa va grabiti daca vreti sa mai sumati pe WhatsApp de la anul.

Cine nu va mai putea folosi WhatsApp din2017? Cei care au sistemul de operare Android 2.0, cei cu Windows Phone 7, sau cei care au telefoane mai vechi de la Nokia sau BlackBerry. De la inceputulk anului din unele surse, sau cel tarziu din luna iunie din alte surse, multi utilizatori ce au un smartphone vechi nu vor mai putea utiliza aplicati aWhatsApp. Eu stau bine cu al meu Samsung Galaxy S7 Edge, deci nu am de ce sa-0m ifac griji. Oricum m-am ars si eu cu o versiune mai veche de Windows si cu un laptop din 2008, un Samsung ce mergea perfect cu XP-ul pe el, cu 4 GB de RAM. Asta este, din cauza procesorului a trebuit sa-mi iau un laptop nou, care evient ca va fi si el depasit cat de curand!

WhatsApp

WhatsApp nu va mai functiona de anul viitor pe unele smartphone-uri