Sa scriu oare despre WebStock 2015 pentru ca s-a tinut la hotelul Marriott – langa care am avut eu biroul in 2008, sau pentru ca am ratat cele trei editii de pana acum? Probabil ca trebuie sa scriem despre el pentru ca este cel mai important eveniment de Social Media din Romania, asta mi se pare cu adevarat interesant. Sa va zic ca au fost prezenti George Buhnici sau Cabral Neculai Ibacka sau sa va zic cum a fost la WebStock 2015? Am tras o concluzie din ceea ce am citit despre eveniment: online-ul este mai important acum fata de cum era cu doi ani in urma si va fi mai important peste inca doi ani.

WebStock 2015 sau cum ne organizam in 2016

Recunosc ca nu mi-am gasit timp sa ma inscriu la WebStock 2015, la fel cum nu gasesc timpul necesar sa ma inscriu la Vocea Romaniei sau Romanii au talent. Ce concluzii au putut trage bloggeri mai tineri care au fost la eveniment? Ca nimic nu merge pe repede inainte, rabdarea si munca fiind cheia succesului. In schimb ma gandeam ca exista deja o retea sau agentii care cauta site-uri bune pentru publicitate. Sau sa facem noi una aici pe loc, la Club SEO?

Acum cand scriu imi dau seama ca asta ar fi o resursa buna pentru SEO, o lista cu site-uri dispuse sa ofere publicitate la care sa apelezi ori de cate ori ai nevoie. Culmea ca exista liste de genul asta, directoare de articole, etc. insa eu ma gandesc la ceva mai avansat si mai practic. Nici nu stiu cum sa fac, sa crez spatiu pe ClubSEO.Info sau sa fac un subdomeniu cu plata unde sa ofer acces doar membrilor din Club? Interesant, am sa ma gandesc si poate la anul nu mai lipsesc de la WebStock!

George-Buhnici-Romania

WebStock 2015 sau cum ne organizam in 2016