Website value appraisal sau cat valoreaza site-ul tau daca ma intrebi pe mine. Eu iti dau sun sfat, care daca il urmezi inseamna ca ai sa descoperi singur cat valoreaza site-ul tau. Intrebarea este pentru cine, adica cat ar da cumparatorul si la ce pret l-ai vinde tu. Pretul corect este atunci cand cele doua sume sunt aproximativ egale. De ce zic ca trebuie sa se intalneasca cele doua preturi? Am sa explic in continuare, ca sa fie clar pentru toata lumea.

Website value appraisal sau cat valoreaza site-ul tau in functie de cateva criterii

Eu folosesc SeoMasterig pentru a vdea cum sta site-ul la un moment dat, nu zic ca este o estimare exacta, dar iti da de gandit. Oare de ce spun ei ca site-ul meu valoreaza 700 de euro? Sau de ce numai 25 de dolari? Atentie, vorbim de valoarea unui site nu a unui domeniu! ┬áPentru tine ca proprietar probabil ca o parte importanta din pret il reprezinta investitia facuta. Ea poate fi in bani sau munca – transformata de fapt tot in bani.

Pentru cumparator conteaza potentialul pe care-l vede el in site si evident cam cat l-ar costa pe el ca sa-l realizeze. Deci chestia cu numar de luni inmultita cu venitul mediu lunar este o bazaconie. De ce? Pentru ca nu asa socotesti cand iei o masina sa faci taxi cu ea: vai, daca nu scot bani in 12 luni nu o mai iau. Pai depinde de tine daca-i scoti sau nu. Am mai scris despre asta cand explicam cat costa un site PR 2, banuiesc ca ati prins ideea.

Doar cine nu a muncit el insusi la un site si nu a descoperit inca cat de greu scoti cu traficul din Romnaia cinci euro pe luna, sau 10 euro ( uite ca din pacate nu merge socoteala cu inmultitul, am 1000 de articole pe site iau 1 euro pe zi, am 2.000 de articole voi castiga dublu. Nu e chiar asa de simplu, asa ca mai cauta si alte variante de a aprecia valoarea unui site. ­čÖé

Website value appraisal

Website value appraisal sau cat valoreaza site-ul tau in functie de cateva criterii