Doua domenii zic eu bune, cu nume special pentru site-uri de stiri online: WebPress.Info si DigitalPress.Info, ambele patronate de ClubSeo. Primul e cu probleme, va trebui cumva deblocat pentru AdSense, caci fostul proprietar si-a cam facut de cap cu el, iar Google nu prea tine cont ca se mai schimba proprietarul, stilul sau mai stiu eu ce la un site. Azi am facut o cerere de reevaluare la AdSense, daca va primi raspuns pozitiv este ok, daca nu va trebui sa gasesc o noua modalitate de a monetiza site-ul, desi in mod evident una mai buna nu prea exista.

WebPress.Info la concurenta cu DigitalPress.Info

Care este minimul de bani pe care un site ar trebui s a-l scoata pentru a nu fi pagubos? Eu zic ca un 50 de euro pe an este suma minima pe care un site trebuie sa-l aduca proprietarului din trafic pentru ca el sa nu fie nevoit sa-l abandoneze sau sa-l vanda cuiva mai inventiv. daca site-ul tau scoate peste 100 de euro pe an eu zic ca deja esti pe drumul cel bun, iar caca treci de 1000 deja poti sa te declari in tagma celor ce castiga bani din online – nu multi, dar este primul pas.

Momentan am gasit un editor pentru WebPress, posteaza mai mult stiri din politica, DigitalPress merge ok si ar trebui sa gasesc si aici pe cineva mai priceput pentru rubruica de stiri, sau sincer sa fiu la 1000 de euro le-as vinde pe ambele, sa-si bata altii capul ce sa faca cu ele! ce ma bucura este ca pe statistika.ro WebPress este deja pe locul 11 la general! Nu prea are trafic organic, dar e un inceput pentru toate!