Voiam sa ma uit la cateva filme online si la emisiunile care nu de difuzeaza pe PRO TV Chisinau, asa ca dupa ce un vecin mi-a zis sa incerc pe Voyo.ro mi-am facut un abonament pe o luna ( ce bine ca nu am incercat sa vad cu pot pierde banii pe sase luni! ). Filmul pe care voiam sa-l vad era 20 Years after – din 2008, subtitrat in limba romana. Norocul meu ca am ales optiunea de 1 euro fara TVA, adica nu am pierdut prea mult, caci surpriza, mai nimic nu merge daca nu esti in Romania!

Voyo.ro sau site de filme subtitrate in romana? Oriunde in lume, nu doar Acasa!

Acum stai si te intrebi, daca astia de la Voyo.ro ti-au luat banii si nu te poti razgandi nici in primele 10 secunde, dupa ce ti-ai dat seama ca ai luat teapa, ce faci? Evident ca apelezi la site-urile de filme online gratuite, ca sa nu mai risti sa platesti si sa nu ai la ce sa te uiti! Cel putin asa o sa fac eu dup ace mi-am cheltuit 1 euro degeaba pe Voyo.ro, site-ul care uita mereu sa te atentioneze ca nu poti vedea filme si programe decat daca esti in Romania! Dar ce nevoie ai de asta? Nu stiu, dar nu sunt nici primul si nici ultimul care  ia o teapa de la Voyo.ro, asa ca daca treci pe aici, nu uita sa citesti si sa distribui si prietenilor, ca sa nu se mai prajeasca si altii!

Stiu ca trustul Media Pro a incercat sa inchida cateva site-uri de filme online, a si reusit cu unul sau mai multe, dar cred ca lupta lor este fara finalitate, atata timp cat si ei la randul lor pacalesc vizitatorii creduli!

Voyo.ro

Voyo.ro sau site de filme subtitrate in romana? Oriunde in lume, nu doar Acasa!